Fadil Canaj, ish-Drejtor i Policisë: Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen

Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen. Është bërë si frymëmarrje që, për lulëzimin e krimit, të fajësojmë përditë policinë, politikën,…

Blerina Braka: Unë jam zogu më i mirë!

Prurjet e reja në muzikë nuk kanë të ndalur… Këngëtare që sa vijnë e i shtohen listës, këngë që ndjekin…

Teuta Selimi: Këngëtare, mos u bëni klloune!

Është emër i njohur në muzikë, sidomos në Diasporë, atje ku kërkesat për ta patur në koncertin e radhës janë…

Fadil Canaj, ish-Drejtor i Policisë: Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen

Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen. Është bërë si frymëmarrje që, për lulëzimin e krimit, të fajësojmë përditë policinë, politikën, drejtësinë, shoqërinë civile, komunitetin, por edhe arsimin… Të gjithë ankohemi për pasiguri. Mësuesit thonë “jemi të kërcënuar”, mjekët “nuk punojmë dot”, tregtarët po ashtu, deri…

Fadil Canaj, ish-Drejtor i Policisë: Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen

Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen. Është bërë si frymëmarrje që, për lulëzimin e krimit, të fajësojmë përditë policinë, politikën, drejtësinë, shoqërinë civile, komunitetin, por edhe arsimin… Të gjithë ankohemi për pasiguri. Mësuesit thonë “jemi të kërcënuar”, mjekët “nuk punojmë dot”, tregtarët po ashtu, deri…

Fadil Canaj, ish-Drejtor i Policisë: Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen

Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen. Është bërë si frymëmarrje që, për lulëzimin e krimit, të fajësojmë përditë policinë, politikën, drejtësinë, shoqërinë civile, komunitetin, por edhe arsimin… Të gjithë ankohemi për pasiguri. Mësuesit thonë “jemi të kërcënuar”, mjekët “nuk punojmë dot”, tregtarët po ashtu, deri…

Fadil Canaj, ish-Drejtor i Policisë: Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen

Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen. Është bërë si frymëmarrje që, për lulëzimin e krimit, të fajësojmë përditë policinë, politikën, drejtësinë, shoqërinë civile, komunitetin, por edhe arsimin… Të gjithë ankohemi për pasiguri. Mësuesit thonë “jemi të kërcënuar”, mjekët “nuk punojmë dot”, tregtarët po ashtu, deri…

Fadil Canaj, ish-Drejtor i Policisë: Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen

Fajësimi dhe ankesa nuk na ndahen. Është bërë si frymëmarrje që, për lulëzimin e krimit, të fajësojmë përditë policinë, politikën, drejtësinë, shoqërinë civile, komunitetin, por edhe arsimin… Të gjithë ankohemi për pasiguri. Mësuesit thonë “jemi të kërcënuar”, mjekët “nuk punojmë dot”, tregtarët po ashtu, deri…